Tranquility Pro-Sleep Massage2019-12-12T17:45:23+02:00

Project Description

Tranquility Pro-Sleep Massage

BOOK DENNE BEHANDLING

Tranquility Pro-Sleep Massage

BOOK DENNE BEHANDLING

Dyb mind-body hvile

Denne massage er en unik kropsbehandling der giver en komplet oplevelse af velvære i både krop og sjæl. Det er en eksklusiv massage, nærmest et ritual som favoriserer dyb mind-body hvile. Behandlingen påvirker tre af vores sanser – lugte, høre- og taktilsansen. Behandlingen anbefales til dig som føler sig stresset, som har svært ved at slappe af og har problemer med søvnen.

  • Hjerterytmen bliver langsommere

  • Mere dybdegående vejrtrækning

  • Muskelafspændende

  • Forbedret mikrocirkulation

Med den specielt udviklede tranquility duft af essentielle olier, udvundet af cedertræ, rosentræ, appelsin, rose, vanilje og rosa palme, de blide penselstrøg og den sagte musik, giver behandlingen en dyb følelse af ro og velvære.

Obs. En del af behandlingen indeholder strøg og massage i hovedbunden og håret.

Kan varmt anbefales mod træthed og søvn problemer – om det er problemer med at falde i søvn, manglende dyb søvn eller mod jetlag, samt til dig med stort arbejdspres og er påvirket af stress.

SUSANNE WILLERUP, Sportsmassør

Giv dig tid. Bliv behandlet. Bliv forkælet. Pas på dig.

Trænger du til forkælelse og lidt luksus? Har du set pakken LUKSUS FORKÆLELSE? Det er en kombination af Fysiurgisk Massage og Japansk Facelifting. 90 min. velvære til 600 kr.

BOOK NU

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg