Japansk Facelifting2020-05-05T08:13:56+02:00

Project Description

Japansk Facelifting

BOOK DENNE BEHANDLING

Japansk Facelifting

BOOK DENNE BEHANDLING

Afstressende forkælelse

Japansk Facelifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

  • Rynkereducerende og opstrammende

  • Ansigtet får fornyet glød

  • Naturlig ansigtsløft

  • Afstressende og afslappende

Hver behandling med Japansk Facelifting giver effekt. Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Jeg kan tage før og efter billeder for at du kan se resultatet. For at få det bedste resultat, anbefaler jeg at få 2 behandlinger om ugen i 4 uger og herefter en opfølgende behandling hver 4.-6. uge.

Giv dig selv denne luksus forkælelse hvis du vil slappe helt af og nyde den naturlig antirynke effekt, som behandlingen giver.

SUSANNE WILLERUP, Sportsmassør

Giv dig tid. Bliv behandlet. Bliv forkælet. Pas på dig.

Trænger du til forkælelse og lidt luksus? Har du set pakken LUKSUS FORKÆLELSE? Det er en kombination af Fysiurgisk Massage og Japansk Facelifting. 90 min. velvære til 600 kr.

BOOK NU

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg