Fysiurgisk Massage2019-09-04T17:56:47+02:00

Project Description

Fysiurgisk Massage

BOOK DENNE BEHANDLING

Fysiurgisk massage

BOOK DENNE BEHANDLING

Selvforkælelse

Fysiurgisk massage er en blid men dybdegående massage, hvor kroppen bliver arbejdet igennem med blide strygninger og dybe tryk på musklerne og kroppen efterlades i en total afslappet og velafbalanceret tilstand.

  • Muskelafspænding

  • Stress reducerende

  • Øget velvære

  • Behagelig og afslappende

Fysiurgisk massage giver velvære og afslapning. Alt efter behov kan massagen kombineres med mere dybdegående massage, hvis musklerne er spændte grundet fysisk aktivitet eller stress. Massagen kan afsluttes med en nakkemassage eller ansigtsmassage.

Er du øm eller træt i kroppen og savner energi? Forkæl dig selv med en fysiurgisk massage for øget velvære og mere overskud.

SUSANNE WILLERUP, Sportsmassør

Giv dig tid. Bliv behandlet. Bliv forkælet. Pas på dig.

Trænger du til forkælelse og lidt luksus? Har du set pakken LUKSUS FORKÆLELSE? Det er en kombination af Fysiurgisk Massage og Japansk Facelifting. 90 min. velvære til 600 kr.

BOOK NU

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg