Tranquility Massage

NYHED

Til maj introducerer jeg en ny behandling som hedder Tranquility Massage.

Denne massage er en unik og eksklusiv kropsbehandling der giver en komplet oplevelse af velvære i både krop og sjæl. Det er en eksklusiv massage, nærmest et ritual som favoriserer dyb mind-body hvile. Behandlingen påvirker tre af vores sanser – lugte, høre- og følesansen. Behandlingen anbefales til dig som føler sig stresset, som har svært ved at slappe af og har problemer med søvnen.

Fordele ved Tranquility Massage:

• Hjerterytmen bliver langsommere
• Mere dybdegående vejrtrækning
• Musklerne slapper af
• Forbedret mikrocirkulation

Med den specielt udviklede tranquility duft af essentielle olier udvundet af cedertræ, rosentræ, appelsin, rose, vanilje og rosa palme, de blide penselstrøg og den sagte musik, giver behandlingen en dyb følelse af ro og velvære.
Obs. En del af behandlingen indeholder strøg og massage i hovedbunden og håret.

I hele maj måned kører jeg et introduktionstilbud til 300 kr. for denne 60 min. behandling.

2019-04-07T12:05:03+02:00

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg